Prins

U kunt altijd een bericht achterlaten in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Uw E-mail zal niet gepubliceerd worden
19 entries.
Carin van Willigen Carin van Willigen wrote on January 14, 2024 at 8:07 pm
Gea was onze rots in de branding na het overlijden van mijn vader. Ze is lief en begripvol, maar vooral kundig in haar vak. Ze denkt in mogelijkheden. Alles was top geregeld, naar de wensen van mijn vader. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.
Lia en Henny Huurman Lia en Henny Huurman wrote on January 2, 2024 at 8:45 am
Bij een overlijden van een dierbare is een goede uitvaart verzorging een rust puntje in byzare tijden, zoals deze mensen het voor je verzorgen staat dit voor warmte, kwaliteit, en helpen je keuzes te maken en u hoeft nergens zorgen over te maken, het heeft ons enorm goed gedaan, dikke pluim voor Gea en haar mensen...
Mariska Blonk Mariska Blonk wrote on October 16, 2023 at 7:52 am
Lieve Gea en Danny, Wat een prachtig mooi en waardig afscheid hebben jullie voor ons geregeld bij het overlijden van onze vader en jullie ome Cees. Met hart en ziel hebben jullie ons begeleid en daar ben ik heel dankbaar voor. Jullie zijn een enorme steun voor ons in deze verdrietige tijd. Dankjewel! Liefs, Mariska
Willine de Bruin Willine de Bruin wrote on September 13, 2023 at 5:23 pm
Lieve Gea, Bij het overlijden van een dierbaar persoon staat je leven op z’n kop. Je moet gelijk in de regelstand. We vonden het super fijn dat jij ons van A tot z hierin hebt begeleid. Tuurlijk willen we je bedanken voor je professionaliteit en het regelen van de praktische zaken, maar nog veel meer voor je luisterend oor, het begeleiden en sturen van de moeilijkste en ook mooiste momenten, maar ook vooral voor je warmte!!!! Dankzij jou hebben was het een perfect afscheid! En was die eerste vreselijke week toch door te komen…… Heel erg bedankt voor al je goede zorgen!!! Veel liefs familie de Bruin
Karin Burgersdijk Karin Burgersdijk wrote on September 9, 2023 at 10:39 am
Gea heeft ons goed en fijn geholpen. Ze is betrokken, denkt mee en zorgt dat alles goed en professioneel tot in de puntjes wordt verzorgt. Ze is in deze moeilijke periode een enorme steun voor ons geweest. Wij zijn haar heel dankbaar en willen haar aan een ieder aanbevelen!
Fam de Cauwer Fam de Cauwer wrote on September 8, 2023 at 1:00 pm
Bedankt voor de goede zorgen en het fijne contact! Het voelde allemaal goed en ontspannen! Super geregeld!
Els Storm Els Storm wrote on April 3, 2023 at 7:35 am
Gea neemt de tijd om alles met je door te nemen en regelt alles keurig en netjes voor je. Ze denkt met je mee. De uitvaart van onze moeder is prima door haar verzorgd.
Desiree en Raymond Desiree en Raymond wrote on March 30, 2023 at 9:24 pm
Lieve Gea wat heb je ons onwijs goed verzorgt met het afscheid van onze (schoon)moeder. Jij wist precies wat bij ons paste zonder dat wij dat eigenlijk wisten. De crematie was zo verschrikkelijk mooi en precies zoals we hoopte dat het zou worden. Jou persoonlijke aandacht en proffesionele aanpak is echt fantastisch. Lieve Gea bedankt voor je goede zorg.
Kees Booster Kees Booster wrote on March 9, 2023 at 7:31 pm
De uitvaart van onze moeder is door Gea keurig geregeld. Alle communicatie ging vlot en ze heeft ons geholpen op een menselijke maar ook zeer professionele wijze. Top geregeld.
M. Wijmans M. Wijmans wrote on January 29, 2023 at 8:44 pm
Lieve Gea is de warme deken die je nodig hebt in deze verdrietige tijd. Waardig en liefdevol waakt ze als een soort van moederkloek over de wensen en is ook echt je mentale steun door het proces. Niets is te gek en als ze het voor je kan regelen dan doet ze dit. Lieve Gea, ik ben blij dat we bij je uitkwamen <3
Gera Noordzij Gera Noordzij wrote on December 17, 2022 at 4:57 pm
Gea heeft er voor gezorgd dat de begrafenis van mijn vader was ondanks de verdrietige omstandigheden voor alle betrokkenen met verschillende ideeën en wensen zo prettig mogelijk is verlopen. Ze is flexibel, zorgvuldig, proactief en persoonlijk betrokken. Dank daarvoor.
C. koene C. koene wrote on October 6, 2022 at 1:05 pm
Gea heeft het vermogen om iedereen te steunen, vooral op moeilijke momenten. Ze werkt vanuit haar hart en daardoor ontstaat de juiste sfeer om afscheid te nemen. Ook heeft ze prima vakmensen om haar heen. Het afscheid van onze moeder, was een afscheid die volledig beantwoorde aan al onze verwachtingen en wensen.
Onno Vellekoop Onno Vellekoop wrote on October 6, 2022 at 1:04 pm
Gea neemt vooral veel tijd om goed te luisteren naar mensen die hun wensen mbt hun toekomstig afscheid willen bespreken. En als het dan zover is weet ze die wensen op een zeer punctuele wijze vorm te geven, zoals diegene dat zo graag had gezien. Voor Gea is er dan geen ruimte voor foutjes of slordigheden. Wat dat betreft is het iemand die niets aan het toeval overlaat en de uitvaart tot in de puntjes verzorgd.
Eddy Appeldoorn Eddy Appeldoorn wrote on August 17, 2022 at 9:58 am
Gea heeft ons erg goed begeleid bij het overlijden van mijn moeder . Zij is altijd bereikbaar en heeft onze wensen tot in detail vervult . Een warme en professionele persoonlijkheid . Ook dank aan haar zoon , die al even toegewijd is als zijn moeder.
Ingrid Ingrid wrote on January 23, 2021 at 7:24 pm
Gea weet wat je nodig hebt in de moeilijke tijd die wij doormaken na het overlijden van mijn vader. Heeft oog voor details en gaf ons de warmte die wij zo nodig hadden. Neemt alle zorg uit handen en weet alles op een professionele wijze te regelen. Een afscheid is al moeilijk maar zeker in Coronatijd, ook hier weet Gea zaken zo te regelen dat wij op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen. Ik raad haar ZEKER aan.
Manon Manon wrote on October 6, 2020 at 7:50 am
Gea heeft een hele fijne persoonlijke benadering. Ze is betrokken en neemt al je zorg uit handen. Ze denkt mee en weet alles professioneel tot in de puntjes te verzorgen. Wijn zijn haar heel dankbaar en willen haar aan een ieder aanbevelen!
Manon Lock Manon Lock wrote on October 4, 2020 at 7:40 am
Gea heeft een hele persoonlijke benadering, waardoor je volledig in je waarde gelaten wordt. Ze denkt met je mee om alles tot in de puntjes goed, mooi en waardig te laten verlopen, ze neemt alle zorg uit handen. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen.
Fam den Harder Fam den Harder wrote on June 14, 2020 at 12:24 pm
Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder heeft Gea ervoor gezorgd dat wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen, ze heeft alles voor ons op een professionele manier geregeld. Haar persoonlijke aandacht voor ons allemaal heeft ons heel goed gedaan.
Yvonne Stoopman Yvonne Stoopman wrote on February 16, 2020 at 5:42 pm
Gea verstaat haar vak als geen ander. Zij is professioneel,en geeft fijne persoonlijke aandacht . Gea verzorgt Uw uitvaart tot in de puntjes.